Onze Kernwaarden

Aanvoelen

We gaan ook af op wat we aanvoelen. Dat is soms niet uit te leggen.

Wij weten dat wat je aanvoelt vaak het begin is van een gesprek. En vaak ook van verandering of inzicht. Daarom vinden we intuïtie belangrijk. Net als wat je voelt. Want voordat je iets weet, voel je er meestal iets bij. Bij onze leerlingen is het belangrijkom dat te benoemen en te delen. Daar kan onverwachte vooruitgang uit komen.

Geborgenheid

Waar je je geborgen voelt, ben je thuis

Wij willen een thuis zijn. Een warm nest waar je je geborgen en veilig voelt. Waar je jezelf kunt zijn. Dat geldt voor leerlingen, voor medewerkers en voor iedereen met wie we te maken hebben. Die geborgenheid maakt dat je echt kunt laten zien wie je bent. Omdat we daar geen oordeel over hebben. En omdat we willen zien wie je echt bent. Als medewerkers van Attendiz voelen we ons verantwoordelijk voor dat huis. Wij hebben het eigenaarschao; het is aan ons om alles in het werk te stellen om die plek van geborgenheid te realiseren.

Gelijkwaardigheid

We zijn allemaal van gelijke waarde. En we zijn allemaal uniek.

Niemand is beter dan een ander. Dat is bij ons het uitgangspunt. Op die basis bouwen we aan samenwerking, aan samen vooruitkomen, aan kwaliteit. Waarbij we steeds oog houden voor wat jou als leerling of medewerker bijzonder maakt. Wat jouw talent is, waar jij je in onderscheidt. Er is altijd iets. En dat ontdekken we. Samen en gelijkwaardig.

Leiderschap

Leiderschap over je eigen leven. Daar werken we aan.

Als je het gevoel krijgt dat je er mag zijn, zoals jij bent, geeft dat zelfvertrouwen. Jouw eigenheid is oké. Als je dat ervaart, kun je het lef krijgen om het leiderschap over jouw leven te pakken. De regie. Jij bepaalt. Als dat lukt, zul je zien dat wij stralen. En jij ook. Respect voor jou. En voor ons, omdat we samen de weg gevonden hebben.- Leiderschap tonene we ook als vakmensen en als onderwijsgroep. We geven het goede voorbeeld. En daar vertellen we ook graag over, zodat anderen er door geïnspireerd raken.

Onvoorwaardelijk

Vertrouwen groeit als we onvoorwaardelijk voor onze leerlingen kiezen

Vertrouwen laat zich niet dwingen. Daarom is elke leerling welkom bij ons. Zonder voorwaarden. Zonder reserves. En aan leerling en ouders/verzorger laten we merken dat we staan voor onze acties, onze overtuigingen en onze aanpak. Zo laten we zien dat onze visie werkt. Als professionals kiezen we elke dag weer voor ons vak en voor onze leerlingen. Onvoorwaardelijk.

Medewerkers aan het woord

Meer weten over werken bij Attendiz?

Neem gerust contact op, wij vertellen je graag meer