Nieuws

Kom kijken bij Twents Vakcollege ’t Woolde

Het is zover! Het nieuwe gebouw van Twents Vakcollege ’t Woolde is in bedrijf. De officiële opening volgt in het najaar, maar we nodigen u graag uit om alvast een kijkje te komen nemen. Dit kan op dinsdag 6 of woensdag 7 september van 16.00 – 20.00 uur aan de Bandoengstraat 51 in Hengelo.

Lees verder >>

VSO Het Mozaïek wordt
Omnis College

Vrijdag 8 juli was het zover: de onthulling van de nieuwe naam van VSO Het Mozaïek in Almelo. Zij gaan voortaan verder onder de naam Omnis College. Dit werd gevierd met een feestelijke middag voor alle leerlingen en het team. Voor de leerlingen waren er actieve en creatieve workshops, zoals schilderen, presenteren, hapjes maken, een beat en een rap maken en djembé spelen.

Lees verder >>

Klein gebaar, groot geluk

Afgelopen week kwam de oprichter van Kans voor een Kind, Willem Hoevers, voor een rondleiding op Het Reliëf. Samen met zijn ‘tweede man’ Henk Winkelhuis hebben ze alle groepen gezien en een folder achtergelaten. Het Reliëf is een van de tien Kans voor een Kind-scholen in Nederland.

Lees verder >>

Nieuwe school in Hengelo

Een bijzondere school en dat wordt het. Met een patio met dieren en planten in de buitenlucht. En wat te denken van een werkcafé, gymzaal en restaurant. Attendiz staat immers voor speciaal (voortgezet) onderwijs en dan mag de nieuwe school dat ook wel een beetje zijn.

Lees verder >>

Neon & Bonhoeffer, een goeie match

Aan de voorkant komen, succeservaringen creëren en meer flexibiliteit inbouwen door expertise samen te brengen. Wie denkt dat de pilot-samenwerking tussen Neon College en Bonhoeffer College, locatie Geessinkweg een globale verkenning is, heeft het mis. Hier worden duidelijke piketpaaltjes geslagen voor de toekomst.

Lees verder >>

Rietpluim en Reliëf predicaat Excellente School!

Vandaag zijn op twee scholen van Attendiz de predicaten Excellente School uitgereikt. SO Het Reliëf en SO De Rietpluim mogen zich van 1 januari 2022 tot 1 juli 2025 ‘excellente school’ noemen. Dat heeft de inspecteur-generaal van de Inspectie van het Onderwijs vandaag bepaald. Vandaag hebben de wethouders van de gemeente Enschede en Almelo het predicaat mogen uitreiken aan de directeuren van beide scholen.

Lees verder >>

Meer weten over onze scholen?

Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.